Schilderwerken met diverse materialen o.a plastic, hout, lijm, touw, jute en paper.

uit 2014 tot 2015 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Bevrijding

Bevrijding

2015

Bevrijding. is er nog hoop? Linnendoek met losse flappen en scheuren die de wanhoop van deze wereld laat zien. Door de scheuren is een houten framewerk zichtbaar geworden. Misschien een opening van hoop! In de avond kan er een verlichting branden rondom het houten binnenwerk. Het schilderwerk is in 2 richtingen te bekijken ( strijklicht effect ). Mixed art. Acrylverf op een dubbel linnendoek dat gespannen is over een houten frame.  

Levend water

Levend water

2015

De levensweg van een mens is mooi maar heeft ook een schaduwzijde. Het is een wandeling in een wereld van voortdurende prikkels, stress en hectiek, daarom is het van belang om op zoek te gaan naar momenten van stilte en bezinning. Het is niet goed om geleefd te worden en zo aan het leven voorbij te gaan. Acrylverf met Crackling techniek op een juttedoek dat gespannen is op een houten frame.                                              

Vrijheid

Vrijheid

2015

  Leven in vrijheid is een wereld in vrede en verdraagzaamheid.                                              Acrylverf op jute over een linnendoek van 120 x 120 cm. samen gespannen over een zwaar stevig houten frame.  

Verwondering

Verwondering

2014

Ik ben altijd onder de indruk en vol Verwondering van de duizend en één kleuren in de natuur. De kleuren uit de prachtige natuur heb ik samen laten vloeien op dit doek. Acrylverf op een linnendoek dat is gespannen over een houten frame.        

Verbondenheid

Verbondenheid

2014

Sprankeling en Leven dat wil ik met dit schilderwerk dat Verbondenheid heet weergeven. Leven in relatie en in verbondenheid met elkaar en met je zelf.  Het schilderwerk is geschonken en geveild aan een goed doel. Acrylverf op een linnendoek met een afmeting van 140 x 140 cm.                      

Ontkoppeling

Ontkoppeling

2014

                                    De betekenis het het schilderwerk is Ontkoppeling. De wereld is niet alleen zwart wit, maar als de mensen geen verbinding of geen relatie met elkaar en in hokjes leven dan wel. Dan is er geen veelkleurigheid en liefde meer in de wereld. Acrylverf op een linnendoek dat gespannen is over een houten frame.