• Thema Duurzaamheid R.K.Begraafplaats Buitenveldert

  Duurzaamheid Vanaf 27 mei tot 4 juni een expositie van mij met werken van plastic.4 juni is er een duurzame markt ook worden de bewoners en leerlingen van de basisschool uitgenodigd om van gevonden afval kunst te maken. Dat beloofd een mooie tijd te worden. voor meer informatie: www.begraafplaats-buitenveldert.nl www.weekvandebegraafplaats.nl
  R.K. Begraafplaats Buitenveldert, Fred. Roeskestraat 103, Amsterdam, Nederland
  27 mei 2017 tot en met 4 juni 2017
  Meer informatie
 • 4 jaargetijden in Friesland

  Vanaf morgen mag ik exposeren bij mijn dochter Lydia en haar vriend Levi in hun atelier. Zij leert voor keramist en hij voor meubelmaker op het Friesland College in Leeuwarden. Niet alleen handgemaakte keramiek en meubels maar ook 4 schilderwerken van mijn hand.
  Atelier L & L, Hearewei 16, Dronryp, Nederland
  4 april 2017 tot en met 31 december 2017
  Meer informatie
 • Sanquin Bloedbank Purmerend

  Het is weer zover, ik mag daar voor 4 maanden mijn 9 kunstwerken exposeren. 8 Abstracte doeken en diverse kunstwerken gemaakt van afval! Dit keer is het bij Sanquin in Purmerend, dat is een bloedbank waar donoren hun bloed of plasma kunnen afstaan. 1441 ZN Purmerend T 0800 - 5115
  Sanquin Bloedbank, Wielingenstraat 105, Purmerend, Nederland
  16 maart 2017 tot en met 31 mei 2017
  Meer informatie
 • Plastic ART

  Meerdere kunstwerken van meerdere kunstenaars worden er vertoond van afval plastic. De expositie is voor de gasten van het hotel en het publiek.
  Dutch Design Hotel Artemis, John M. Keynesplein 2, Amsterdam Sloten, Nederland
  5 april 2016 tot en met 5 juni 2016
  Meer informatie
 • Plastic

  De grondstoffen op aarde raken op. Veel gebruikte materialen worden afgedankt en zwerven rond in de natuur, in de leefomgeving van mens en dier. Voorbeelden hiervan zijn de plasticsoep in de oceanen en petflesjes van frisdrank die overal worden achtergelaten. Voor mij zijn gebruikte materialen een vertrekpunt voor het maken van een kunstwerk.
  Dutch Design Hotel Artemis, John M. Keynesplein 2, Amsterdam, Nederland
  2 maart 2016 tot en met 5 juni 2016
  Meer informatie
 • Plastic Art

  4 kunstwerken gemaakt van afval plastic o.a. petflessen en andere materialen. Wij moeten zuiniger zijn met onze grondstoffen en beter voor de natuur zorgen.
  Dutch Design Hotel Artemis, John M.Keynesplein 2, Amsterdam, Nederland
  11 februari 2016 tot en met 15 mei 2016
  Meer informatie