Hoe staan wij in en denken wij over het leven.

uit 2014 tot 2016 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Wirwar

Wirwar

2016

Je kunt proberen om het leven te plannen en misschien wel ideeën voor je zelf uit te stippelen. Tot op zekere hoogte gaat de ontwikkeling, de zoektocht van het leven goed en kom je misschien wel in een zeker evenwicht. Maar er moet maar iets kleins gebeuren en je raakt in onbalans en alles ligt op z'n kop. Zo is ook het schilderwerk Wirwar, wij hebben er maar weinig over te zeggen hoe ons leven gaat, dus iedere dag genieten en goed doen en dan niet meer om kijken.  

Diversiteit

Diversiteit

2015

Er bestaan miljoenen kleuren en onze ogen zijn op een wonderlijke manier instaat om al die kleuren van elkaar te onderscheiden.  Acrylverf op een linnendoek dat gespannen is over een stevig houten frame                    

Geborgenheid

Geborgenheid

2015

      De kleuren op het doek die zoeken en vinden elkaar. De mensen zoeken elkaar om geborgenheid te vinden. 
De mens kan niet zonder geborgenheid het moet zich veilig en vertrouwd kunnen voelen.     Acrylverf op een linnendoek met een afmeting van 140 x 140 cm. Dat gespannen is over een houten frame.         

Verwarring

Verwarring

2014

          Een borduurwerk van ondere is warrig en door elkaar maar van bovenaf is het vaak prachtig, zo kan ons leven ook gezien worden en begrijpen wij vaak niet hoe ons warrige leven in elkaar zit of hoe de wereld in elkaar steekt. Acrylverf op een linnendoek dat gespannen is over een houten frame.

Zoektocht

Zoektocht

2014

De zoektocht en doel van het leven, waar zijn de antwoorden of wie kan ze geven! Zijn ze te vinden in het verleden of in de toekomst? Onze wegen in ons leven lijken ( rode ) sporen die nergens naar toe gaan! Ik denk dat ons doel is, heb je naaste lief als je zelf.