Oneindigheid doeken uit 2013

uit 2013 tot 2013 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Echo van het leven

Echo van het leven

2013

Echo van het leven. Abstract expressionisme. Het doek is inclusief houtenlijst en de randen zijn rondom mee geschilderd. De acrylverf met een vernislaag op een canvas doek aangebracht Acrylverf op een canvasdoek dat is gespannen over een houten frame.       

Elementen

Elementen

2013

Elementen, een modern schilderij en door veel zilver acrylverf te gebruiken krijgt het schilderwerk een stoer en science fiction effect.  Acrylverf op een canvasdoek dat is gespannen over een houten frame.     

Expansie

Expansie

2013

De mens is steeds in beweging we ontwikkelen en werken aan een verbetering van ons zelf,  dat vraag om keuzes.

Oorsprong van het licht

Oorsprong van het licht

2013

Op het canvas doek zijn de secundaire kleuren rood, geel en blauw gebruikt die weer terug keren naar het wit.    Oorsprong van het licht of schepping van het licht. Abstract Rayonisme Het doek is inclusief houtenlijst en de randen zijn rondom meegeschilderd. Er is olieverf toegepast met een vernis laag op een canvasdoek dat gespannen is over een houten frame.       

Wormhole

Wormhole

2013

De Wormhole, de titel is bedacht door mijn zwager ik dacht ja waarom ook niet. Konden wij het leven maar over of anders doen, konden wij maar terug in de tijd om het misschien beter of anders te doen! Het belangste in het leven is denk ik, zorg goed voor mens, dier en de natuur en wees niet onverschillig want dat is onze grootste fout.  Acrylverf op linnendoek dat gespannen is over een houten frame.